Google+ Fans

Wednesday, October 24, 2012

Kristall Liquid Screen Protector


   Aku & suami sekarang sedang menjalankan perniagaan Kristall liquid screen protector seperti gambar diatas. Selalunye kita hanya gunakan plastik untuk protect screen smartphone kita tapi kini dengan menggunakan teknologi dari Jepun ni smartphone kita akan sentiasa berkilat. Kita hanya perlu lap je untuk dapatkan hasil yang memuaskan.

Dibawah ni adalah faedah yang kita bole dapat dengan menggunakan Kristall Liquid Screen Protector:

BENEFITS & FEATURES:


* Easy to apply and suitable for DIY application

* Protection against abrasion and scratches
* An invisible but glossy finish
* Reduces finger marks and smudges
* Improves clarity and brilliance
* Resistant to both acid and alkaline
* Dirt repellent surface
* Preserves touch screen sensitivity
* 1 Year durability

   
   Kami sekarang mengalu-alukan sesiapa yang ingin menjadi agen jualan screen protector ni.. Tapi pada sesiapa yang ingin membeli untuk kegunaan sendiri pon takde masalah.. Korang boleh tinggalkan komen korang kat sini ;) .. Owh ye kat bawah ni ade link untuk korang lebih memahami mengenai produk ni..
  1. Ni link fb page kami http://www.facebook.com/KedaiGadgetKufazrina?ref=hl
  2. Ni pulak video produk di youtube 

* Korang bole je taip penuh Kristall Liquid Screen Protector ni kat dalam youtube. Banyaklah video mengenai produk ni yang korang bole tengok ;) 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

LinkWithin